07-07-2023 11:32:13

Mekaniske Rekylstyr Reducerings System, DPM


Dette mekaniske Rekylstyr Reducerings System erstatter det originale rekylsystem i din pistol uden at ændre konfigurationen af pistol.
Systemet udjævner rekylforløbet, så skydningen bliver mere behagelig.
Det betyder bedre træfning.
System fungererpå grund af den multifjeder omviklede fjederstyr (trefjedre) ogstyrer funktionaliteten af pistolenDen tredje fjeder, som er integreret i stangen styrer den sidste bevægelsen afslæden, så den aldrig støder hårdt mod rammen(buffer funktion).


Fordele ved MekaniskeRekylstyrReduceringsSystem
Hurtigere opfølgning skud
Forbedret affyringshastighed
Slæde og rammebeskyttelse
Eliminering af funktionsfejl
• Betydelige rekylreduktion

• Betydelige rekyludjævning
Forbedret dobbelttap kontrol
Bedre kontrol =større præcision


Et åbnet snit af Mekaniske Rekylstyr Reducerings System hvor man kan se de 3 fjeder. Vær opmærksom på at systemet har forskellig form så de passer til de forskellige modeller og antallet af fjedre der følger er også varierende.
Se oversigt via dette link.

Vælge fabrikat og model i de gule felter i venstre side i indholds fortegnelsen.

En kommentar fra en kunde: Hej.Thumbs up ! Det fungerer bare ! Det er rent plug and play. I mit tilfælde, ingen ændring i træfpunkt, super ! Mine skudgrupper er stort set halveret i spredning, Og langt mindre spredning ved hurtigskydning. Jeg vil lade det cirkulere J.
Med venlig hilsen Max Hald

OBS. Ved installation af RRS: Skyd først med pistolen som den er, som standard.
Så har man en frisk rekylhukommelse. Monter herefter det Mekaniske Rekylstyr Reducerings System. Herefter kan man mærke forskellen meget tydeligt.

 

Indkøbsliste