11-01-2020 11:17:22

Mekaniske Rekylstyr Reducerings System


Dette mekaniske Rekylstyr Reducerings System erstatter det originale rekylsystem i din pistol uden at ændrekonfigurationen af pistol.
System fungererpå grund af den multifjeder omviklede fjederstyr (trefjedre) ogstyrer funktionaliteten af pistolenDen tredje fjeder, som er integreret i stangenstyrerden sidste bevægelsen afslæden, såden aldrigstøder hårdt mod rammen.


Fordele ved MekaniskeRekylstyrReduceringsSystem
Hurtigere opfølgning skud
Forbedret affyringshastighed
Slæde og rammebeskyttelse
Eliminering af funktionsfejl
• Betydelige rekylreduktion

• Betydelige rekyludjævning
Forbedret dobbelttap kontrol
Bedre kontrol =større præcision


Et åbnet snit af Mekaniske Rekylstyr Reducerings System hvor man kan se de 3 fjeder. Vær opmærksom på at systemet har forskellig form så de passer til de forskellige modeller og antallet af fjedre der følger er også varierende.

Vælge fabrikat og model i de gule felter i venstre side i indholds fortegnelsen.

En kommentar fra en kunde: Hej.Thumbs up ! Det fungerer bare ! Det er rent plug and play. I mit tilfælde, ingen ændring i træfpunkt, super ! Mine skudgrupper er stort set halveret i spredning, Og langt mindre spredning ved hurtigskydning. Jeg vil lade det cirkulere J.
Med venlig hilsen Max Hald

OBS. Ved installation af RRS: Skyd med pistolen som den er, som standard, så har man en frisk rekylhukommelse. Monter herefter det Mekaniske Rekylstyr Reducerings System. Så kan man mærke forskellen meget tydeligt.

 

Indkøbsliste