12-09-2023 13:48:44

Fiskegrej

                            
                 Spinnefiskeri


Fluefiskeri

                            
               Havfiskeri


Karpe - Stør Medefiskeri

  

Hunters House har 2 afdelinger med fiskegrej (med ca, 800 meters afstand).

Den ene ligger på H.C. Ørsteds Vej 7b (umiddelbart før Gl. Konge Vej)

og den anden ligger på H.C. Ørsteds Vej 52a (rundt om hjørnet fra Forum).

Vi forsøger i vores butikker at holde et bredt og omfattende sortiment af grej til dansk såvel som udenlandsk fiskeri, til konkurrencedygtige priser.

I begge fiskeafdelinger har vi (stort set) altid levende agn som børsteorm, tigerorm og store regnorm, samt maddiker i nummer 52a.

På hjemmesiden kan man se de fleste af vores varer, som alle kan bestilles pr. postordre hvis man bor i en anden del af landet, og ikke har mulighed for at besøge vores butikker.

Afdelingen på H.C. Ørstedsvej 7b har et bredt udvalg af fiskegrej til de fleste former for fiskeri, og det er her vi har vores flueafdeling, med bl.a. en stor udstilling af diverse fluebindingsmaterialer, stænger og hjul. Det er også i denne afdeling vi sælger luftvåben og knive til jagt, fiskeri og arbejdsbrug. I kælderen har vi beklædning og udstyr til jagt og sportsskydning, som man kan se andetsteds på hjemmesiden.

Butikken i nummer 52a har ligesom i 7b masser af grej til spinne- og havfiskeri. Det er også her vi har vores afdeling for mede- og specimengrej. I medeafdelingen forsøger vi altid at ligge inde med foder i rigelige mængder til såvel karpefiskeri som almindelig mede, i form af et stort udvalg af boilies, pellets, partikler og grundfoder fra forskellige producenter.

Vel mødt i Hunters House

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Indkøbsliste