08-08-2019 10:36:30

Mekaniske Rekylstyr Reducerings System


Dette mekaniske Rekylstyr Reducerings System erstatter det originale rekylsystem i din pistol uden at ændrekonfigurationen af pistol.
System fungererpå grund af den multifjeder omviklede fjederstyr (trefjedre) ogstyrer funktionaliteten af pistolenDen tredje fjeder, som er integreret i stangenstyrerden sidste bevægelsen afslæden, såden aldrigstøder hårdt mod rammen.


Fordele ved MekaniskeRekylstyrReduceringsSystem
Hurtigere opfølgning skud
Forbedret affyringshastighed
Slæde og rammebeskyttelse
Eliminering af funktionsfejl
• Betydelige rekylreduktion

• Betydelige rekyludjævning
Forbedret dobbelttap kontrol
Bedre kontrol =større præcision


Et åbnet snit af Mekaniske Rekylstyr Reducerings System hvor man kan se de 3 fjeder. Vær opmærksom på at systemet har forskellig form så de passer til de forskellige modeller og antallet af fjedre der følger er også varierende.

Vælge fabrikat og model i dette link.

En kommentar fra en kunde: Hej.Thumbs up ! Det fungerer bare ! Det er rent plug and play. I mit tilfælde, ingen ændring i træfpunkt, super ! Mine skudgrupper er stort set halveret i spredning, Og langt mindre spredning ved hurtigskydning. Jeg vil lade det cirkulere J.

Med venlig hilsen Max Hald

OBS. Skyd med pistolen som den er, som standard, så har man en frisk rekylhukommelse. Monter herefter det Mekaniske Rekylstyr Reducerings System. Så kan man mærke forskellen meget tydeligt.

 

Indkøbsliste