30-07-2014 09:11:54

Luger P.08 Schweizisk Parabellum fra Mauser 7,65 Luger. Ny. Varenr.: 12401


Produceret af Mauser i 1972 på det oprindelige Schweizisk værktøj fra 1900. På låsen er 'Original Mauser' logo. der er tale om em meget tro kopi af den Schweizisk udgave. Den har blandt andet den klassiske lige grebsfront og grebssikring. Kaliberen er den oprindelige 7,65 mm Luger indført i Schweiz i 1900.

Pistolen er fremstillet i højeste standart. Magasinet er bukket i plade, blåneret plade og med sort kunststof bund. Våbnet er flot blåneret som oprindeligt, delvist på blankt poleret eller silkemat stål. Medens aftræk, sikring, lås og magasin udløser er anløbet strågul.

Pistolen er ny. Der er ingen slidmærker omkring lås, kammer eller pibe og en god del af det oprindelige feonal sidder tilbage inden i pistolen.

Et meget sjældent samlerobjekt der kan købes som skytteforenings våben! og i øvrigt skyder godt nok til anvendelse som sådanne. Den særprægede 'slæde' sikre meget behagelig rekyl i forbindelse med den milde 7,65mm Luger patron. Leveres i den originale pap og skum kasse med et magasin, rensestok og ladeværktøj.

P.08 7,65mm. Pris 11.980,-
Pibelængde 12 cm.Totallængde 24 cm. Vægt 908 gram.

Denne pistoltype hører til i rækken af tidlige selvlader pistoler. Oprindeligt konstrueret af Georg Luger i slutningen af 1890´erne på baggrund af Borchards konstruktion. Denne Parabellum pistol blev først antaget af hæren i Schweiz i år 1900. Senere blev den antaget af bl.a. den tyske flåde som P.04 og senere af den tyske hær som P.08. Den er i et et ganske særligt design, der selv efter mere end hundredårs forløb virker dragende på folk med interesse i våben.

Ammunitionen til denne pistol er ganske dyr og kan være svær at få fat på. Præcisionen og ikke mindst hvor behagelig der er at skyde med kompenserer dog et stykke hen af vejen. Nok mest en pistol for genladeren.

Pris: 11.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste