07-04-2022 11:22:38

S&W Triple-lock hand ejektor 1st. model .45 Colt Varenr.:P0182

Meget sjældne S&W Triple-lock produceret 1914-15. Triple-lock betyder at der i forkanten af yoken sidder en tredje lås der sammen med den gennem tromlepinden aktiveres når man betjener tromlelåsen på venstre side. Systemet er særdeles velfungerende, men kræver stor tilpasning, ikke mindst da man besluttede at mange dele skulle være udskiftelige uden tilpasning. S&W valgte derfor at droppe systemet efter få år.  Den var for kostbar at fremstille.
Da der kun blev fremstillet ca. 20.000 eksemplarer og de fleste blev brug af det Amerikanske og Britiske styrker under første verdenskrig, så der er i dag ikke mange tilbage.

Det er kvalitetsmæssigt nok den mest fornemme revolver Smith & Wesson har fremstillet.

Revolverener stemplet .455 Webley. Denne patron er en videreudvikling af .450, med et lidt længere hylster. Patronen fik en storebrodere nemlig .476 - der igen har et lidt længere hylster., så det kan rumme en større krudtladning. Disse engelske kalibre har alle samme diameter på projektilet.
Kalibret er det samme som projektilet  til .45 Colt. Der igen har et lidt længere hylster.

Revolveren kan erhverves på en SKV tilladelse. Den kamre .45 Colt.

Udvendigt har den nogle ubetydelige finish skader i form af små hak, ridser og nogle få og små steder med manglende blånering. Mekanisk er den nærmest som ny, et eksempel på systemets styrke og robusthed.
Både pibe og kamre står blanke. Revolveren åbner og lukke som et pengeskab og aftrækket går pænt i single action, dog er aftræksvægten på ca.2 kilo. Double action aftrækket er tilsvarende 'militært'. Aftrækkeren og hanen er flammehærdede.

Smith & Wesson Triple-lock hand ejektor .45 Colt Pris 13.500,-
Pibelængde 16,4 cm. Totallængde 29,7 cm. Vægt 1.082 gram.

(Nedenstående billeder viser låsemekanismen, men er ikke denne revolver.)


Pris: 13.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste