14-02-2014 18:26:12

Erma-Werke ESP85 .22lr. Links. God stand. Varenr.: P9449


Erma ESP85 er en matchpistol med gode sigtemidler (justerbar bagsigte) og et glimrende aftræk. På denne ESP85 kan aftrækket justeres i længden.

Pistolen er i pæn stand, dog er der nogle ridser på løbsvægten og lidt blanke kanter på slæde og ramme. Links matchgreb i størrelse medium, der er slebet i grebet. Magasin kapacitet er til 8 patroner (der er tydelig markering ved 5 og 8 patroner).

Erma-Werke ESP85 .22lr. Pris 3.480,-
Pibelængde 15 cm. Totallængde 29 cm. Vægt 1323gram.

De Tysk fremstillede Erma pistoler er ret ukendte i Danmark, men der er tale om våben af særdeles god kvalitet. Mange af deres produkter er ny fortolkninger af kendte våben (Luger, Walther, Winchester o.s.v.). Men med denne match pistol har Erma udviklet deres helt egen og meget fine konstruktion.

Denne pistol adskiller sig fra de fleste andre matchpistoler to to punkter. For det første har den en sikring på slæden der låser slagstiften (en meget effektiv måde at sikre et våben) og for det andet har den udvendig hane. Produktet er meget gennemtænkt, f.eks. er der slide serration forrest på slæden således, at man kan tage ladegreb uden at rive hånden på det bagerste sigte.

Pris: 3.480,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste