19-10-2020 16:41:45

CZ 75B 9x19. Rustfri. Flot stand. (for kort til DK) Varenr.:P15687


Denne robuste grovpistol bliver fremstillet hos CZ i Tjekkiet, og regnes af mange for den måske bedste all-round tjenestepistol nogensinde.

Pistolen har fast sigte. Single og double action aftræk går fint og let, der er monteret trigger stop i aftrækkeren, som er en klar fordel. Både mekanisk og med hensyn til finish er pistolen i top stand, pistolen har ikke skudt særlig mange skud.

Våbnet er fra 1999. Rustfri stål med glasblæst overflade.

Grebet er netskåret, blandt andet så har denne pistol en grebsergonomi der gør, at ingen anden automatpistol passer så mange forskellige håndstørrelser som CZ 75. Dette gør den noget nær perfekt forening eller begynder grovpistol

Leveres med et magasin og uden tilbehør.

CZ 75B 9x19 Pris 3.980,-
Pibelængde 11,4 cm. Totallængde 20,5 cm. Vægt 1.024 gram.

OBS! pistoler der skal registreres til sportskydning i Danmark skal være 21 cm. i totallængde, denne pistol er som standard ikke lang nok, der skal derfor monteres nedenstående pibe.

CZ pibe til dansk brug 9x19. Pris 1.995,- (uden tilpasning).
Tilpasning: CZ har desværre ændret på deres piber så det er samme pibe der passer i både 75 & 85 modellerne, dette betyder der skal laves en væsentlig ændring af de piber der er tilgængelige fra CZ i dag, dette medføre at tilpasning af en lang pibe til en ældre CZ75 model koster 1.200,-

Pistolen er CNC fremstillet i rustfri stål, der regnes som noget af det fineste materiale i dag. Konstruktørerne har taget det bedste fra Browning (låsemekanisme), SIG (indvendig slædeføring) og en del egne geniale ideer. Den indvendige slædeføring sikrer en god skydepræcision, og en magasinkapacitet på 15 skud, gør at pistolen er velegnet til de fleste discipliner.

Pris: 3.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste