25-06-2021 15:29:13

CZ 75 Custom 9x19. Flot stand. (for kort til DK) Varenr.:P9511


CZ 75 er grundet den gode grebsergonomi og den lave pris, en noget nær perfekt forening eller begynder grovpistol, ikke mindst fordi den er nem at adskille.

Der er tale om en custom udgave af CZ'eren med både single og double action aftræk.
Få brugsmærker og mekanisk er pistolen også i top stand. Rammen er hårdkromet.
K.Nill træskalle, netskåret i ædeltræ.
Smith & Wesson justerbar visir er fræset ned i slæden, kornet er ilagt en hvid streg. Slæden er netskåret bagerst under visiret for at fjerne mulig reflex. Sikringen og slædestoppet er forstøret for bedre brugbarhed. I slæden og piben er der lavet hybrid kompensator, i slæden er der forberedt til 6 stk. i piben er der lavet 4 stk.

OBS! Det er ikke alle discipliner der godkender brug af kompensator.

Alt i alt en pistol hvor bøssemageren kan være stolt af sit arbejde, gode gennemførte detaljer.

På magasinet er der monteret en forlænger bund.

Pistolen leveres med et magasin og ellers uden tilbehør.

CZ 75 9x19 Pris 5.980,-
Pibelængde 11,3 cm. Totallængde 20,5 cm. Vægt 990 gram.

OBS! pistolen er som standard ikke lang nok til dansk godkendelse, der skal derfor monteres nedenstående pibe.

CZ pibe til dansk brug 9x19. Pris 1.995,- (uden tilpasning).
Tilpasning: CZ har desværre ændret på deres piber så det er samme pibe der passer i både 75 & 85 modellerne, dette betyder der skal laves en væsentlig ændring af de piber der er tilgængelige fra CZ i dag, dette medføre at tilpasning af en lang pibe til en ældre CZ75 model koster 1.200,-

Denne robuste grovpistol bliver fremstillet hos CZ i Tjekkiet, og regnes af mange for den måske bedste all-round tjenestepistol nogensinde. Blandt andet har den en grebsergonomi der passer mange forskellige håndstørrelser, ikke mindst er dette en af de få pistoler med stor kapacitet der fungere for folk med små hænder.

Pistolen er CNC fremstillet i Poldi-Electro stål, der regnes som noget af det fineste materiale i dag. Overfladen på denne udgave er belagt med en varmebehandletpolymerbelægning, for maksimal rustbeskyttelse. Konstruktørerne har taget det bedste fra Browning (låsemekanisme), SIG (indvendig slædeføring) og en del egne geniale ideer. Den indvendige slædeføring sikrer en god skydepræcision, og en magasinkapacitet på 15 skud, gør at pistolen er velegnet til de fleste discipliner.

Pris: 5.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste