11-06-2015 13:47:18

Walther PPK .22lr. Flot stand. Varenr.:P12104

Fremstillet i 1971 hos Carl Walther fabrikken i Ulm og en klassiker fra Walther. Dette er udgaven med ramme i stål og på trods af deres ringe størrelse så skyder de særdeles overbevisende.

Pistolen er i det store hele som ny, der er f.eks. stadig blånering i piben. Dog er der et lille mærke på venstre side af slæden og minimalt med blanke kanter hvor slæden har kørt mod ramme og pibe. One-piece greb i flot året valnød med tommelfingerhylde. Pistolen leveres uden tilbehør.

Walther PPK .22lr. Pris 3.480,-
Pibelængde 8,4 cm, Totallængde 15,8 cm. Vægt 581 gram.

P.g.a. sin ringe størrelse, kan den ikke registreres til sportsskydning i Danmark. Der findes en version på PP rammen der hedder PP/S og dette er den eneste udgave der opfylder minimumslængden her til lands.

Pistolen har i begge versioner været anvendt af det danske politi i et halvt århundrede.

PP pistolen ( Polizei Pistole) var ved sin fremkomst i 1929, nærmest en sensation. Den er med udvendig hane og doubleaction. Alle anmeldelser var fulde af lovord. Det har siden vist sig at være rigtigt og til fulde.

I 1931 fremkom denne variant, model PPK - Polizei Pistole Kriminal. Den er lidt klejnere, hvilket medfører at den kan indeholde 1 skud mindre. Den blev fremstillet i samme kalibrer.

Pris: 3.480,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste