11-05-2021 12:10:59

CZ P-09 DK, 9mm. FDE finish.


CZ 9-09 DK med polymer ramme med indstøbt stålforstærkninger og decocking lever på begge side, kan udskiftes med dobbeltsidet sikring. Plast rammen er 'netskåret' foran og bagerst i grebet. Udskiftelige backstrap så pistolen kan tilpasses individuelt til størrelse S, M eller L. MIL-STD-1913 rail til lygte eller laser og stor beavertail. Pistolen har fast sigte, med tre gule punkter og slidstærk sort polycoat behandlede metaldele. Aftrækket er SA/DA.

For at pistolen er lang nok til de danske regler er der monteret en længere pibe med gevind og omløber.

Pistolen leveret i plastkasse med 2 stk. 19 skuds magasiner, 3 bagstraps, en dobbeltsidet sikring og manual.

CZ P-09 DK kal. 9mm. Pris 7.995,-
Pibelængde 13,5 cm. Totallængde 23,1 cm. Vægt 880 gram.

Den banebrydende servicemodel CZ P-09 blev skabt på grundlag af det langvarige samarbejde med mange operationer fra væbnede styrker verden over. Det blev understreget, at den maksimale pålidelighed og nøjagtigheden er af største vigtighed, mens der blev lagt særlig vægt på skytterens komfort og ergonomi i våbenet. CZ P-09 har ved udgangen af ​​sin udvikling bestået mange ekstremt krævende tests i hårdeste miljøer. Disse tests overstiger langt de fælles militær- og servicestandarder.

Innovative materialer

En moderne, mekanisk og termisk ekstremt stabil glasfiberforstærket polymer er blevet valgt til rammen af ​​CZ P-09. Den nye overfladefinish på slæden, piben og andre mindre dele øger markant våbenets modstand over for mekaniske skader såvel som korrosion.

At trække pistolen, sigte og udløse aftrækkeren er meget intuitiv. Rekylen er blevet minimeret, våbenet vender tilbage til målet, naturligvis selv under hurtig ild. Pistolens ergonomi er blevet bragt til høj standard ved den samlede afrunding, fjernelse af skarpe kanter og tilsætning af de forreste cocking serrations til slæden. Også den nye form af aftrækker og hanen er med til at forbedre skydekomforten og håndtering af pistolen. De udskiftelige backstraps i tre størrelser (S, M, L), der giver mulighed for at tilpasse våben til skyttens personlige krav, er en del af pakken. Pistolen har en kapacitet på 19 + 1 skud i 9x19 kaliber. Som standard er de nye stålsigter med tre selvlysende punkter.

GSG montagebro i aluminium til montering af f.eks rødpunktssigter. Passer på denne pistol. Pris 395,-
OBS! Denne mount er lavet til kal. 22lr. derfor er der ikke en stopskrue som er et must på større kalibre, dette kan dog monteres for 300,-
 

Pris: 7.995,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste