28-05-2024 12:18:22

SPS historie

SPS blev grundlagt i 1996 af to IPSC-skytter på topniveau, en af dem, Ceferino Masip vinder af 2008 IPSC Spanish Handgun Championship i Production, som også en prestigefyldt våbensmed.

Han samarbejdede med Astra fra Pais Vasco med den nye pistols design baseret på 1911-systemet, hvilket gav det nye dobbeltstack greb med integreret mag-brønd og modulær ramme, som blev til 2011.

De første enheder af disse SPS-pistoler blev fremstillet i Astra og et år senere blev SPS-fabrikken indviet i Ripollet (Barcelona).
Inspireret af disse modeller med dokumenteret succes, blev 2011 platformen en reference inden for sportsskydning, specielt til IPSC og Target skydning, der bruges af ekspertskytter, herunder europæiske og verdens mestre.
SPS værdsætter denne tillid og vil fortsætte med at styrke sit engagement over for kunderne og konstant forbedre kvaliteten og servicen.

I 2002 overtog Mario Llobet ejerskabet af virksomheden og blev dets generaldirektør.
Siden da har SPS tilpasset sig nye teknologier ved konstant at forbedre sine modeller.
I 2010 blev der indgået en aftale med Metro Arms Corporation, -den prestigefyldte Philippine våben-fabrik, som har drevet virksomhed i mere end 25 år og eksporteret 1911-modellerne til det amerikanske marked-, om at fremstille vores SPS pistoler.
Magasinerne i rustfrit stål, -en grundlæggende del i enhver halvautomatisk pistol - fremstilles stadig på vores faciliteter i Ripollet (Barcelona).

Indkøbsliste