03-05-2021 17:05:09

10" pibe .357Mag. til Desert Eagle XIX i sort finish.


 

10" pibe .357Mag. til Desert Eagle XIX sort. Pris 7.980,- få på lager, udgår af produktion.
Pibelængde 26 cm. Vægt ca. 877 gram.

Desert Eagle

I 1979 blev Magnum Research Inc. (Minneapolis, USA) grundlagt med det formål at skabe en helt ny pistoltype til .357Mag revolverpatron.
Målet var en pistol til præcision, silhouette og jagtskydning.

Prototypen var klar i 1981. Der var dog problemer med fødesystemet contra den roterende bolt. Da man ikke selv var i stand til at løse problemet fik man hjælp af IMI (Israeli Military Industry).
I 1983 blev de første Desert Eagle produceret og solgt.
Senere kom den i kal. 44Mag., .50AE, .440 Cor-Bon.

Pistolerne bliver nu kun produceret i Pillager, Minnesota, USA og som man sagde:
"quite possibly one of the most powerful handguns in the world"

De første pistoler var med traditionel riffelgang, i dag bliver de leveret medpolygon pibe.

På grund af slædens vægt, er pistolen gasforstærket. Rekylsystemet udnytter gastrykket til at få slæden til at gå langt nok tilbage, til at kunne genlade. Gasudtaget sidder umiddelbart foran kammeret. Gassen ledes gennem en snæver kanal frem til mundingen, hvor under gasstemplet er placeret.

Dette system må IKKE udsættes for bly og fuldcoatet projektiler som f.eks ARES (pulvermalede projektiler), da det ikke er muligt at rense. Det gælder også for fuldkappede projektiler. Disse er ofte ikke kappede i bunden, hvorfra bly bliver afsmeltet af krudtgasserne. ( 2.000o C.) Derfor må der alene skydes med halvkappet projektiler i pistolen. For at sikre en god funktion, skal pistolen være vel rengjort og velsmurt.

Justerbart sigte kan leveres, se under tilbehør til Desert Eagle.

OBS! Pistolen kan IKKE skyde med .38 S&W Special. Den funktionerer alene med de hårdest ladede .357 Mag. patroner

Denne pistol er velegnet til Terrænmæssig hurtigskydning disciplinen, der skydes i Dansk Sportsskytte Forbund regi. www.dsf.dk

Mark XIX Platformen.

Hele Mark XIX Component System er baseret på en enkelt platform. Med sin gasforstærket, roterende bolt og fuld-stålkonstruktion dette er kernen i pistolen. Når du har købt en Mark XIX Desert Eagle Pistol, kan du ændre løbslængde eller kaliber på få sekunder, hvis du har de nødvendige Mark XIX komponenter på hånden.

Mark XIX (Mark 19) Desert Eagle Pistols tilbyder ægte udskiftelighed. Mange forskellige pistoler er tilgængelige - i kaliber .357 Magnum, .44 Magnum eller .50 AE, hver med en 6"(standardkonfiguration), en 10" pibe, er dog kun tilgængelig i sort. Købe en pistol, og du har den platform til at bygge de andre med et simpelt skift af komponenter (pibe, magasiner og i nogle tilfælde bolt montering). Mark XIX Desert Eagle .50 AE pistoler kan konverteres til .44 Magnum ved blot at skifte pibe og magasin (kan gøres på få sekunder!). For at konvertere den til .357 Magnum du har brug for at skifte bundstykket, pibe og magasin (tager et par minutter).

Pris: 7.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste