12-11-2019 14:29:12

Glock 21 DK - G4 i .45ACP

Glock 21 DK i kaliber 45ACP.

Denne Glock leveres med en Brownells piber med traditionel riffelgang der gør pistolen meget mere præcis med blyprojektiler, piben er 13,1 cm. lang og har et 578-28 gevind og leveres med gevind beskytter. Denne modificering er for at gøre pistolen til en DK version så den kan erhverves på våbenpåtegning i Danmark.

Alle ståldele er "teniferede" hvilket giver en overfladehårdhed der kun overgås af industridiamanter, hvilket giver en bedre beskyttelse mod rust, end selv rustfast stål kan klare.

Pistolen ligger meget lavt i hånden, og kombineret med polymerrammen der kan give sig lidt, giver det en meget lav følt rekyl samt et minimalt opslag af piben.

Der er et anderledes rekylfjeder system i denne udgave og vi kender ikke endnu udskiftnings frekvensen på denne.

Grebet er kraftigere end en Glock 17 model.

Som de andre Glock modeller leveres G21 med fingerriller på forsiden af rammen, indstøbt tommelfingerhylde samt en Weaverprofil i støvdækslet til montering af optiske sigtemiddel, Glock lygte eller laser m.m.

Glock 21 leveres med faste sigtemidler og en 3 kg aftræks-connector i Glock kuffert med ekstramagasin, magasinlader, rensegrej og instruktionsbog.

Seneste udgave af GLOCK 21 er generation 4, som byder på udskiftelige backstraps, så pistolens greb kan tilpasses den enkelte skytte, ny guiderod system og ny ejektor. Alt sammen med til at gøre en af markedets mest populære pistoler endnu bedre !

Magasinet indeholder 13 skud.

Glock 21 DK - G4 .45ACP Pris 7.980,-
Pibelængde 13,1 cm. Totallængde 22 cm. Vægt 745 gram.

OBS! Foto viser at der er forhøjer sigte på, dette er ikke korrekt, der er standard Glock fast sigte.

Pris: 7.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste