07-08-2015 15:42:44

Simson Suhl Match 1911, duotone .45 ACP. Flot stand. Varenr.:P10158


Tysk fremstillet duotone udgave af Colt 1911. Pistolen er fra Simson Suhl, mest kendt for jagtvåben i høj kvalitet. Denne pistol følger denne fine tradition. Piben og bushing er fra Briley. Fin sammenlægning mellem pibe - slæde, slæde - ramme. Aftrækket er ekstremt godt og gode sigtemidler fra LPA. Bagerste sigtemiddel pænt nedfældet i slæden.

Flot pistol med meget lidt brugsslid. Der er en smule anløbning på siden af hammeren og et overfladisk spor efter slædestoppet. Lidt slør i slæden, men piben er meget præcist tilpasset.

Leveres i sort plastkasse.

Simson Suhl 1911 Match .45 ACP. Pris 7.500,-
Pibelængde 12,7 cm. Totallængde 21,7 cm. Vægt 1.126 gram.

En klassiker fra Colt. Pistolen var med meget få ændringer tjenestepistol i det amerikanske forsvar fra 1911 til 1990. Ingen anden pistol kommer tæt på at være i uafbrudt tjeneste i 90 år. Årsagen er at pistolen simpelthen er bygget så robust og i et så simpelt, men gennemtænkt design (Browning 1905), at det stadig ikke er lykkedes at forbedre det væsentligt.

Den dag i dag er det den mest kopierede/konstruerede model. Den danner grundlag for custom modeller til alle de former for sportsskydning der findes. Denne pistol kan simpelthen ombygges/udbygges til alt hvad en skytte kan forestille sig.
Alle tilbehørs fabrikanter i U.S.A. med respekt for sig selv, fremstiller titanium slagstifter, matchpiber, skæfteskruer med torxkærv osv. osv.

Vi lagerfører de mest efterspurgte tuningsdele, og er gerne med på råd ved specielle-ønsker !
Kort sagt kan skytten med denne model konstruere en pistol, der er helt unik og passer helt til ens eget behov.

Pris: 7.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste