28-06-2019 10:20:32

Luger P08 fra Mauserwerke 1936 9x19. Mekanisk i orden. Varenr.:P9437

Mauser produceret P08 fra 1936 og dermed en af de tidligste efter Mauser 'overtog' produktionen fra DWM. Pistolen er reblåneret og sine steder poleret op, nogle steder ganske hårdhændet. Piben har en del ar indvendigt. Der er 'ørne' på højre side af løbsforlængeren og på venstre er stemplet HH 2862 for Hansestat Hamburg. Dette betyder den efter anden verdenskrig har været anvendt af Hamburgs politi.

Magasin i bukket plade med træbund. Grebsskallerne i før krigs kvalitet, pænt forarbejdet og i pænt valnøddetræ. Leveres med et magasin og ellers uden tilbehør.

Finish nærmest væk, men Udvendigt er den ellers ganske pæn. Indvendigt ar efter rust. Piben er mærket men ok. Grebet har et afslag bagerst ved sikringen på venstre side.

Denne Luger kan anskaffes på en almindelig SKV tilladelse.

Luger P08 9x19 Pris 5.980,-
Pibelængde 10 cm. Totallængde 21,8 cm. Vægt 810 gram.

For god ordens skyld, skal det nævnes, at vi har et særdeles godt reservedelslager, som vi overtog fra Bådsmandsstrædets Kasserne i forbindelse med lukningen.

Denne pistoltype hører til i rækken af tidlige selvladerpistoler. Oprindeligt konstrueret af Georg Luger i slutningen af 1890´erne på baggrund af Borchards konstruktion. Denne Parabellum pistol blev først antaget af hæren i Schweiz i år 1900. Senere blev den antaget af bl.a. den tyske flåde som P.04 og senere af den tyske hær som P.08. Den er i et et ganske særligt design, der selv efter mere end hundrede års forløb virker dragende på folk med interesse i våben.

Pistolen er konstrueret til af affyre svage til medium ladede patroner i 9x19. Den kan tage skade ved vedvarende brug af patroner beregnet for maskinpistol.
 

Pris: 5.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste