28-12-2018 09:01:04

Tesro TS22-2 .22lr. Flot stand, nærmest som ny. Varenr.:P15180


Ny udviklet matchpistol med et avanceret dæmpersystem under løbet. Udviklet af Peter Römer, tidligere chefkonstruktør på Waltherfabriken i Ulm og fremstillet i Tyskland.

I sin opbygning minder Tesroen meget om f.eks. Walther GSP, dog har denne konstruktion de nyeste teknologiske landvindinger med. For det første ligger løbs linien lavere i hånden, for de andet kan det anatomisk matchskæfte justeres i alle vinkler og denne pistol er forsynet med et rekyldæmpersystem, der fungere ved hjælp af en mindre fjeder der tager i mod det sidste af slædevandringen.

Sigtemidlerne er også fine. Ved at dreje forsigtet er det muligt at vælge mellem to forskellige bredder. Bagsigtet kan naturligvis justeres og bladet kan udskiftes (der medfølger et ekstra blad). Balancen i våbnet er fin og rekylen er marginal. Tesro er let at betjene, slæde og magasin udløser er fornuftigt anbragt og magasinerne er lette at fylde ammunition i.

Pistolen er meget enkel at adskille og samle. Aftrækket er fremragende, det ligge som på Walther GSP, i sit eget hus og enkelt at indstille. En yderlig fordel ved Tesro er, at man kan få vekselsæt i kal. 32 S&W Long til den.
Pistolen er yderligere monteret med RDS som er et rekyl reducerings system.

Pistolen er nærmest som ny og leveres i originale kuffert med to magasiner. Matchskæftet er large.

Tesro TS22-2 kal.22lr. Pris 9.980,-
Pibelængde 11,3 cm. Totallængde 30,5 cm. Vægt 1.234 gram.

Pris: 9.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste