29-04-2016 11:29:26

Tesro TS32-3 PRO .32 Wadcutter. IKKE LAGERVARER


Ny matchpistol med et avanceret dæmpersystem under løbet. Udviklet af Peter Römer, tidligere chefkonstruktør på Walther fabriken i Ulm og fremstillet i Tyskland.

I sin opbygning minder Tesro meget om f.eks. Walther GSP, dog har denne konstruktion de nyeste teknologiske landvindinger med. For det første ligger løbslinien lavere i hånden, for de andet kan det anatomisk matchskæfte justeres i alle vinkler og desuden er denne pistol er forsynet med et rekyldæmper system. Dette fungere ved hjælp af en mindre fjeder der tager i mod det sidste af slædevandringen.

Pro-versionen leveres med RDS-V3 Vario. et svingblok system under piben, der reducere rekylopslag. I dette kan indsættes vægte for fin justering af balancen.

Sigtemidler:
PRO-version afTS22-3leveres med et korn der sættes i to forskellige højder (Hubkorn).Dettegiver mulighed for hurtigat skifte mellempræcision ogduel skydning.
Bagsigtet kan naturligvis justeres og kærven er justerbar i bredden.

Balancen i våbnet er fin og rekylen er marginal. Pistolen er let at betjene, slæde og magasin udløser er fornuftigt anbragt og magasinerne er lette at fylde ammunition i.

Pistolen er meget enkel at adskille og samle. Aftrækket er fremragende, det ligge som på Walther GSP, i sit eget hus og enkelt at indstille.

Skæfte kan leveres i størrelse S, M eller L i højre, til venstre leveres den kun i medium.

Magasin kapacitet 5 skud.

Tesro TS32-3 PRO .32 Wadcutter Pris 20.180,-
Pibelængde 11,3 cm. Totallængde 29,8 cm. Vægt 1.120 gram.

Vekselsæt:
Det er muligt at købe et vekselsæt til Tesro TS32-3 Pro i kaliber 22 LR, det består af slæde, pibe og 1 magasin. Pris 7.500,-

OBS! Nye priser pr. 29.04.2016

Pris: 20.180,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste