29-04-2016 11:12:49

Tesro TS22-3 .22 LR. IKKE LAGERVARERNy udviklet matchpistol af Peter Römer. Tidligere chefkonstruktør på Waltherfabriken i Ulm og fremstillet i Tyskland.

I sin opbygning minder Tesro meget om f.eks. Walther GSP, dog har denne konstruktion de nyeste teknologiske landvindinger med. For det første ligger løbslinien lavere i hånden, for de andet kan det anatomisk matchskæfte justeres i alle vinkler og desuden er denne pistol er forsynet med et rekyldæmpersystem. Dette fungere ved hjælp af en mindre fjeder der tager i mod det sidste af slædevandringen.

Sigtemidlerne er også fine. Ved at dreje kornet er det muligt at vælge mellem to forskellige bredder. Bagsigtet kan naturligvis justeres og bladet kan udskiftes (der medfølger et ekstra blad). Balancen i våbnet er fin og rekylen er marginal. Tesroen er let at betjene, slæde og magasin udløser er fornuftigt anbragt og magasinerne er lette at fylde ammunition i.

Pistolen er meget enkel at adskille og samle. Aftrækket er fremragende, det ligge som på Walther GSP, i sit eget hus og enkelt at indstille. En yderlig fordel ved Tesro er, at man kan købe et vekselsæt i kal. 32 Wadcutter til den.

Skæfte kan leveres i størrelse S, M eller L i højre, til venstre leveres den kun i medium.

Magasin kapacitet 5 skud.

Tesro TS22-3 .22 LR Pris 16.300,-
Pibelængde 11,3 cm. Totallængde 29,8 cm. Vægt 980 gram.

Vekselsæt:
Det er muligt at købe et vekselsæt til Tesro TS22-3 i .32 Wadcutter, det består af slæde, pibe og 1 magasin. Pris 9.580,-

OBS! Nye priser pr. 29.04.2016

Pris: 16.300,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste