22-06-2022 12:58:40

Ruger Blackhawk .357 Mag. Med kolbe. Varenr.:P7600


Single action revolver fra Ruger i western stil dog med godt justerbar sigte. Disse revolvere er kendt for at være utrolig robuste og velfungerende. Det oprindelige Colt design fra 1873 er her indvendig blevet opdateret med moderne skruefjedre der i modsætning til gammeldags bladfjedre ikke knækker.

Dette er den oprindelige Model Blackhawk hvor man skal spænde hanen til andet hak for at indeksere med tromlen og uden auto sikring. Det sidste betyder at man ikke skal bære våbnet med hanen hvilende på et ladt kammer. Dette regnes i USA for et stort problem og mange af disse modeller er senere blevet ombygget. Men i Danmark, hvor vi alligevel aldrig lader op med mere end fem skud, eller render rundt med en revolver i bæltet, er det naturligvis ikke noget problem.

Revolveren er i fin mekanisk stand. Men der er en del finish skader, især i overgangen mellem ramme og pibe. Aftrækket er som (næsten) altid på disse gamle single action revolvere særdeles godt og Rugers standart sigtemidler er af høj klasse.

Revolveren leveres med kolbe. Dette resultere i en såkaldt revolverkarabin. Et sjovt våben at skyde med - men selvfølgeligt ikke noget man kan deltage i ISSF skydninger med.
Kolben kan afmonteres og så fungere den som en almindelig Ruger Blackhawk.

Ruger Blackhawk .357 Magnum Pris 3.900,-
Pibelængde 16,5 cm. Totallængde 31,5 cm. Vægt 1.125 gram (uden kolben).

Pris: 3.900,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste