21-04-2021 15:42:41

Heckler & Koch P9S Sport 9x19. Flot stand. Varenr.:P15596

Meget speciel 9x19 pistol fra H&K. P9S anvender rullebloklås som f.eks. H&K G3 riflen. Med dette system ligger løbet fast i rammen hvilket forbedre præcisionen.
Justerbar visir og underskåret matchkorn monteret på løbsvægten. Denne passer ind over forkanten af rammen, således at træfpunktet ikke flyttes når man adskiller pistolen. Singleaction aftrækket er let og hvis man løsner triggerstoppet, har man desuden et glimrende om end noget specielt doubleaction aftræk.

Flot stand. Matchgreb med fast håndballestøtte i størrelse medium, med lidt små ridser på håndballestøtten.
Den leveres med et magasin og uden tilbehør.

Heckler & Koch P9S 9x19 Pris 9.980,-
Pibelængde 14 cm. Totallængde 25,5 cm. Vægt 1.198 gram.

Vigtigt: Foran i rammen er en buffer, bestående af en metalkasse (part nr. 31 på tegningen nederst på siden) med en plastik indsats (part nr. 32). Bufferen skal holde metalkassen hårdt frem i ramme. Hvis kassen ligger og rasler så smadre man pistolen.

Pistolen har også et meget specielt aftræk- sikringssystem. I sit udgangspunkt er der tale om et single/double action aftræk. Hanen er skjult i slæden men kan spændes og afspændes ved hjælp af en lever på venstre side af grebet. En sikring på siden af slæden låser slagstiften, således at man kan betjene våbnet, aflade, spænde eller afspænde hanen helt uden risiko for vådeskud.
Hvis din P9 pistols sikring frikobler aftrækkeren, så har du en meget tidlig udgave. På denne skal sikringen være slået fra før man kan lægge hanen ned. Denne model passer ikke nødvendigvis reservedele med den her vedhæftede isometriske tegning.

Pris: 9.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste