17-07-2021 10:36:08

Walther Q5 Match Black Tie 9mm. Steel Frame Varenr.:2844575

Q5 Match Steel Frame, Black Tie 9mm

Pistolerne fra tyske Carl Walther er berømte for deres glasklare nærmest 1911-agtige aftræk. Dette på trods af, at pistolen er striker-fired. Stort set alle andre striker-fired pistoler på markedet fungerer ved, at strikeren spændes i den første del af aftrækket. Denne egenskab gør et traditionelt striker-fired aftræk langt og i mange tilfælde, tungt og meget svært at optimere. Ingeniørerne hos Walter har designet deres aftrækssystem således, at strikeren cockes (spændes) ved hjælp af slæden når pistolen genlader. I modsætning til både at skulle spænde strikeren og udløse den ved at tage aftræk, skal du her kun udløse den. Dette muliggør et markant bedre og mere konsistent aftræk. Takeup er kortere, over travel ligeså og reset er også kort. 

Dette er det sidste skud på stammen med fræset stålramme med picatinny rail. Slæden er lettet for hurtigere slædeføring og optimeret sear engagement for et endnu bedre aftræk.

Denne version er udstyret med Walther's Dynamic Performance Trigger der er ultra kort i både i take-up, over-travel og reset. Endvidere er Black Tie behandlet med en Tenifer nitrid overfladebehandling og efterfølgende Stinox coating. Dette giver et mat børsted look og en utrolig slidstærk overflade. 

Mono slimline aluminiums greb
Koldhamret polygon pibe
Justérbart LPA match bagsigte
Target frontsigte
Forlænget magasinudløser
Magasinbrønd i stål
Leveres med 2 18-skuds magasiner med stål baseplates 
Pistolen leveres i luksus kuffert

Walther Q5 Match Black Tie 9mm. Steel Frame. Pris 20.995,- På lager.
Pibelængde 12,7 cm. Totallængde 22 cm. Vægt 1.160 gram.

Pris: 20.995,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste