29-12-2021 17:12:12

Walther Q5 Match Black Ribbon 9mm. Steel Frame Varenr.:2849861

Q5 Match Steel Frame, Black Ribbon 9mm

Pistolerne fra tyske Carl Walther er berømte for deres glasklare nærmest 1911-agtige aftræk. Dette på trods af, at pistolen er striker-fired. Stort set alle andre striker-fired pistoler på markedet fungerer ved, at strikeren spændes i den første del af aftrækket. Denne egenskab gør et traditionelt striker-fired aftræk langt og i mange tilfælde, tungt og meget svært at optimere. Ingeniørerne hos Walter har designet deres aftrækssystem således, at strikeren cockes (spændes) ved hjælp af slæden når pistolen genlader. I modsætning til både at skulle spænde strikeren og udløse den ved at tage aftræk, skal du her kun udløse den. Dette muliggør et markant bedre og mere konsistent aftræk. Takeup er kortere, over travel ligeså og reset er også kort. 

Dette er det sidste skud på stammen med fræset stålramme med picatinny rail. Slæden er lettet for hurtigere slædeføring og optimeret sear engagement for et endnu bedre aftræk.

Denne version er udstyret med Walther's Dynamic Performance Trigger der er ultra kort i både i take-up, over-travel og reset. 

Mono slimline aluminiums greb
Optics Ready slæde
Der medfølger 3 plader til optik (Trijicon, Leopold og Doctor/Vortex Venom*)
Koldhamret polygon pibe
Justérbart LPA match bagsigte
Fiberoptisk frontsigte
Forlænget magasinudløser
Magasinbrønd i aluminium
Leveres med 3 18-skuds magasiner med alu baseplates og plastickuffert

Walther Q5 Match Black Ribbon 9mm. Steel Frame. Pris 17.995,- På lager.
Pibelængde 12,7 cm. Totallængde 22 cm. Vægt 1.160 gram.

Pris: 17.995,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste