04-12-2017 15:07:38

Bundstykke buffer SP20 VIGTIG

Vigtig viden om bolt bufferen på din Hämmerli SP20 og SP20 RRS.
Her er foto af forrige og nuværende buffer.
De nye buffer er lavet af et hårdt skummateriale, som skulle kunne holde til mere end 10.000 skud.


Den nye bundstykke buffer kommer med en dedikeret dæmpende element. Det anbefales, at buffer testes for hver 2000 skud for korrekt funktion.
For at gøre dette, træk bundstykket hele vejen til den bageste leje. Den nødvendige kraft til at gøre dette, skal stige mærkbart på den sidste 4 mm. før bundstykket stopper i sin bageste position.
Denne stigning i kraft er forårsaget af bufferen. Den mest effektive måde at udføre denne test er at fjerne rekylfjederen og udføre testen uden rekylfjederen installeret.
Hvis din buffer giver nogen indikation, at det ikke fungerer korrekt, eller betjening af din buffer er ændret, skift straks buffer, hvis dette ikke gøres øges belastningen på bundstykket og kan i sidst ende forsage at bundstykket knækker, dette er så pludselig en udgift på ca. 3.000,- i stedet for et nyt buffersæt til 235,-
For at udskifte bufferen, fjernes aftrækker huset og bageste sigte låsestift.
Hvis du er usikker på nogle af de ovenfor nævnte elementer, få din bøssemager til at inspicere din Hämmerli SP20.

Buffersættet består af et plast hus og 2 stk. skum buffere, så dette sæt beskytter deres pistol ved de næste 20.000 skud.

BEMÆRK: Følg altid instruktionerne i din SP20 Instruktionsbog. Sørg altid for skydevåben er uladt (kammer ryddet, magasin fjernet) før test af bundstykkebuffer.

Pris: 235,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste