02-05-2018 10:46:04

CZ 75 BD PoliceDenne robuste grovpistol bliver fremstillet hos CZ i Tjekkiet, og regnes af mange for den måske bedste all-round tjenestepistol nogensinde. Konstruktørerne har taget det bedste fra Browning (låsemekanisme), SIG (indvendig slædeføring) og en del egne geniale ideer, deriblandt en grebsergonomi der gør at ingen anden pistol passer så mange forskellige håndstørrelser som CZ.

Pistolen er CNC fremstillet i Poldi-Electro stål, der regnes som noget af det fineste materiale i dag. Overfladen på denne udgave er belagt med en varmebehandlet polymerbelægning, for maksimal rustbeskyttelse.
Den indvendige slædeføring sikrer en god skydepræcision, og med en magasinkapacitet på 15 skud, gør at pistolen er velegnet til de fleste discipliner.

Pistolen har ikke en sikring men i stedet en decocking udløser, den lægger hanen ned så singleaction aftrækket ikke er aktiv. Aftrækket er både dobbelt og single action.
Pistolen har fast sigte, leveres i plastkasse med 2 magasiner, magasinlader og manual.

CZ 75 BD Police 9mm Pris 6.480,- (Kun til export, for kort til DK) Ikke på lager, tages kun hjem på ordre, leveringstid ca. 6 mdr.
Pibelængde 11,2 cm. Totallængde 20,5 cm. Vægt 986 gram.

 

OBS! pistoler der skal registreres til sportskydning i Danmark skal være 21 cm. i totallængde, denne pistol er som standard ikke lang nok, der skal derfor monteres nedenstående pibe.

CZ pibe til dansk brug 9x19. Pris: 1.800,- (uden tilpasning).

Ekstraudstyr der kan erhverves til denne model: Tryg her.

Pris: 6.480,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste