07-06-2022 13:41:11

Ruger 10/22 Nomad Varenr.: AAM1022

Ruger 10/22 Nomad i en fed Nomad udgave, med folde skæfte forvandler Ruger 10/22 til en potent taktisk riffel.(Modelfoto)
Riflen er den velkendte Ruger 10/22 konstruktion, som nok må betegnes som den bedste halvautomatiske rimfire salonriffel på markedet. Den er driftsikker og skyder med stort set alle former for ammunition. Selv med lyddæmper, kan den skyde med Sub Sonic ammunition. Vi anbefaler dog altid lidt kraftigere ladet patroner, til amerikanske halvautomatiske rifler.
(Modelfoto)
Foldbar kolbe med gummi rekylpude, folder fra 93,3 cm. til 72,7 total længde med standard 46,9 cm. pibe. Piben er med en 1/2x28 UNF gevind med monteret Ruger® flammeskjuler.
Aluminiumsforstærket Picatinny - topskinne i fuld længde, en ekstra håndskinne til tilbehørshåndtag.
De justerbare sigtemidler, kan indstilles både sidevejs og i højden.
Riflen har forlænget magasinudløser, plus en forlænget og forbedret boltudløser.
Selve Nomad skæftet er konstrueret af kulfiber og glasforstærket sort polymer. Virkelig en stærk konstruktion.

 

(Modelfoto)
I sammenfoldet tilstand, klikkes kolben fast til receiveren, så den ikke hænger og rasler. Riflen leveres UDEN lyddæmper, men med gevind og flammeskjuler.
(Modelfoto)

Leveres med et 25 skuds Archangel magasin. Kvaliteten er fin, men ikke som de originale Ruger magasiner. Da selve magasinbrønden er ret dyb, anbefaler vi at der benyttes 15 eller 25 skuds magasiner.

Pris: 7.495,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste