06-03-2009 19:54:20

S/S Gold Label


Ruger s/s Gold Label

Denne side-by-side doublet er det mest moderne, der kan erhverves i denne genre. Geværet har singletrigger, 3" kamre, løbsvælger, fangsikring, ejector og udskiftlige rustfri chokes. Hvilke andre s/s doubletter har det?

Basculen og de mekaniske dele er fremstillet i rustfrit stål. Basculen frem-står i satin- eller halvblank børstet finish og i et design, der er magen til de engelske geværers "round action". Basculen er helt fri for gennembrydninger til bolt, skruer og stifter. Det giver et helt enkelt og let design, der ikke findes magen til. Designet matcher vægten - kun 2,9 kg.

Løbsvælgeren er også ganske særlig. Det er den eneste løbsvælger, man kan nå at skifte løb med, når der skal afgives et hurtigt skud. Kun den nederste del af sikringen skal drejes, for at skifte løb. Med en anelse øvelse, kan det gøres, medens der afsikres.

Løbene er fremstillet af smedet krom-molybdænstål. Det er garanteret de stærkeste piber, der kan fås. Monoblokken er præcisionstrykstøbt og sigteskinnen er sølvloddet på løbet.

Choke Geværet leveres med 5 stk. udskiftelige
(rustfri)chokes: 1/1, 1/2, 1/4 og 2 stk. Skeet (1/8).
Ny type luksusnøgle medfølger. (verdens bedste)
Choke i ekstra full lagerføres.

Kamrene er i 3" magnum, og løbene er med "backbore". Med moderne haglpatroner giver "backbore" højere udgangshastighed, lavere følt rekyle og bedre haglfordeling (det svarer til de engelske geværes "overbore").

Ruger Gold Label kal.12/76, 71 cm. løb. Skæftet fremstår i halvmat finish med rigtig god mørkere lød og fintskårne netskæringer. Skæftetræet er: "AAA Premium grade Black" amerikansk valnød. kr. 25.950,-

Ved bestilling (3-5 mdr. leveringstid) kan Ruger Gold Label også leveres med skæfte med pistolgreb.

Pris: 25.950,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste