16-02-2022 18:26:49

77 Deluxe

Ruger 77 DeLuxe.
Riflerne fremstilles i to versioner: Express og Magnum. Riflerne er bygget efter helt klassisk design for storvildtrifler.
Skæftetræet er udvalgt kaukasisk valnød med god lød og åretegning. Skæftet fremstår med halvmat finish med fintskårne netskæringer. Skæftet er afsluttet med en sort gummikolbekappe og fortil med mørk afslutning. Helt igennem et luxusskæfte i både træ- og forarbejdningskvalitet. Magnumversionen er tillige forsynet med Rigbybolt.
Som noget helt specielt, og en meget ekstravagant løsning, er rampen for viseret fremstillet i ét stykke med piben. Viseret har to blade, et med bred udlægning for hurtige kasteskud og et med smal kærv for distanceskydning.

Opbygningen af låsestolen følger de samme hovedprincipper som de øvrige Ruger 77 rifler, blot er den større og kraftigere, jvf. Ruger 77, Teknik og brug.
Bemærk, at forreste rembøjlebeslag hensigtsmæssigt er anbragt på piben. Det giver en mere sikker og bedre remføring, men udelukker helt og holdent skydning med remstøtte.


Ruger 77 Express riflen lagerføres i kaliber 30-06. Udsolgt.


Ruger 77 Magnum lagerføres i kaliber .375 H&H,.416 Rigby og.458 Lott.
Pris kr.34.240,-
(.458 Lott har et ca. 8 mm længere hylster end .458 Win.Mag. hvilket betyder, at der med et 500 grains (32 gram) projektil opnås ca. 15% højere hastighed, og herved ca. 33% højere energi end ved .458 Win.Mag. Rifler, der er kamret for .458 Lott, skyder fint og sikkert med nogle fabrikater .458 Win.Mag.)

Bemærk venligst, at Bill Ruger også ved DeLuxeriflerne har opfyldt begrebet "value for money". Andre ægte og nye safaririfler vil koste op mod det dobbelte eller mere i samme kvalitet!
En tilsvarende riffel fra Holland & Holland, naturligvis i håndgjort finish, koster i dag uden moms 12.500 pund, hvilket svarer til 187.500 kr. moms incl.
En direkte sammenligning er naturligvis ikke rimelig. Men Bil Rugers store forbillede var faktisk de engelske storvildtrifler, som han havde en god samlig af. Bill Ruger var gentagne gange i Afrika på jagt i månedsvis. Han fik alt det "på tasken", som en jæger kan drømme om.
DeLuxe riflen er således en af de få storvildtrifler, der fra grunden af, både er konstrueret og fremstillet af en aktiv storvildtjæger, for hvem det evige spørgemål var: "Hvordan kan det gøres bedre"?

From: 34.240,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste