26-03-2018 15:45:52

Ruger O/U WoodsideRuger Woodside O/U

Fremstillingen af Red Label var et pletskud. Bill Rugers evige spørgsmål:                          "Hvordan kan tingene gøres bedre" rettede sig nu mod geværets design.
Til trods for, at Red Label allerede var en succes, mente Bill Ruger, at der også burde være en Deluxe model. Heraf fremkom Woodside modellen.

Mekanisk er geværet det samme som Red Label, men designet er et ganske andet. Det har nærmest fået det gamle engelske design "bar in wood" look, men helt uden synlige stifter, skruer og bolt i basculen.

Designet er det nærmeste, man kan komme en "round action" på et O/U gevær.

Skæftetræet er kaukasisk valnød, der fremstår i halvmat finish, med håndskårne netskæringer.

På sin egen (amerikanske) måde udtrykte Ruger: " Vi fremstiller de bedste haglgeværløb, det kan ikke gøres bedre. Vi har brugt vores midler til at anskaffe de bedste maskiner.             Alle de gamle tiders dygtige bøssemagere - dem der tidligere fremstillede vidunderlige geværer, fremstiller nu vidunderlige maskiner, der kan benyttes til fremstilling af geværer i den bedst tænkelige tekniske kvalitet "
Det er netop det Woodside modellen repræsenterer, et usædvanligt godt design og den bedste industrielle finish, der kan fås.
Ruger Woodside kan leveres med 66 eller 71 cm. løb, engelsk skæfte eller skæfte med pistolgreb, alle udgaver i kal. 12/76 : Kr. 25.600,-

Choke Geværet leveres med 5 stk udskiftelige
(rustfri)chokes: 1/1, 1/2, 1/4 og 2 stk. Skeet (1/8).
Ny type luksusnøgle medfølger. (verdens bedste)
Choke i ekstra full lagerføres.

Kamrene er i 3" magnum, og løbene er med "backbore". Med moderne haglpatroner giver "backbore" højere udgangshastighed, lavere følt rekyle og bedre haglfordeling. (det svarer til de engelske geværes "overbore")

Løbsvælgeren er også ganske særlig. Det er den eneste løbsvælger, man kan nå at skifte løb med, når der skal afgives et hurtigt skud. Det er kun den nederste del af sikringen, der skal drejes, for at skifte løb. Det kan med en smule øvelse gøres i én bevægelse ved afsikring.

Løbene er fremstillet af smedet krom-molybdænstål. Det er garanteret de stærkeste piber, der kan fås. Monoblokken er præcisionstrykstøbt.
Stolperne til sigteskinnen er sølvloddet på løbet. Sigteskinnen er "flydende" monteret på disse stolber i en udfræst svalehale, så den ikke "slår" sig, hvis løbene skulle blive varme af skydning.

Pris: 25.600,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste