13-04-2021 12:10:43

Ruger Precision Rimfire 22 LR. American Flag Varenr.:8422

Ruger Precision Rimfire 22 LR. her i American Flag udgaven. Receiveren og front guarden er malet som det amerikanske flag. Mere patriotisk bliver det ikke.

Ruger Precision Rimfire er den ultimative .22 riffel for entusiaster og ambitiøse jægere.
Ruger Precision Rimfire American Flag er også særdeles velegnet til IPSC mini rifle, eller andre sportsskydningsdiscipliner.

Riflen udmærker sig ved et stort antal justeringsmuligheder og kan tilpasses enhver situation og præference. Højden på kindpuden kan justeres i 7 trin og kan desuden rykkes frem og tilbage i 50 trin. Ydermere kan den skridsikre gummibagkappe forlænges med 12 cm., og indeholder værktøj til justering af aftrækkets vægt. Det anodiserede picatinny-rail giver fleksibilitet og holdbarhed når sigtekikkerten skal monteres. Picatinny railen er 30MOA og dermed perfekt til Long Range skydning.
Piben er trådet med 1/2x28 gevind og afsluttet med en passende omløber. Leveres med et mellemlangt 15-skuds magasin der, i riflens praktiske øjemed, holder et maksimalt antal patroner, uden at komme i vejen under liggende skydning. 

Ruger Precision Rimfire kan justeres, så den enten har kort repeter afstand, som en standard 22lr. Ved at fjerne en låsering, har Ruger Precision Rimfire samme træklængde som en shortaction riffel. Dette er brugbart, hvis du vil træne den motoriske bevægelse svarende til en 308W eller en 6,5 Creedmoor. Dog her med en væsentligt billigere ammunitionspris.

Totallængde: 90-98cm - Pibelængde: 45,7 cm - Vægt: 3.084gram

 

Pris: 6.495,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste