30-10-2018 16:42:47

Shield Sights RMSc rødpunkt sigte Varenr.:RMSc-4MOA

Britisk udvikling rødpunkt sigte. Lille nok til at passe diskret på en pistol, hård nok til at modstå den hårdeste rekyl og let nok, at du ikke mærker det er monteret. RMS er lavet af stærk aluminium. Den har super-hurtig automatisk lysstyrkejustering der tilpasse sig dine omgivelser, så du kan koncentrere dig om målet.
Dette er en smallere udgave af RMS, den er 2 mm. smallere, den er lavet til Glock 43 og Smith & Wesson Shield, den smalle RMSc passer også perfekt til 1911 slæder.

Når batteriet skal skifte er man nød til at tage sigtet af, så batteriet kan skiftes, denne model har ikke en skuffe som RMS, men da batteriets levetid er så langt, går det nok. 

Lyskilden er en rød diode (LED) i størrelse 4 MOA, der forsynes af et 3V lithium batteri CR2032, der er ikke nogle tænd og sluk knap på enheden, forventet levetid på batteriet er  2 til 3 år ved gennemsnitlig brug, mere end 4 år ved opbevaring i mørk opbevaring. Lysstyrken justeres automatisk. Dimensioner: længde 41, brede 23, højde 23 mm. Vægt 17 gram.

Leveres i let plast æske med manual, batteri, 2 unbrako nøgler og en justering skive.

Der er et pænt udvalg af montager tilgængelig, se udvalget her: 

https://huntershouse.dk/kat2275-Montager-til-Shield-sigter/

Pris: 3.560,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste