27-03-2020 14:53:06

Sauer 80 LUX. med snelle. 243win. Varenr.: 5596


Sauer 80 LUX. med snelle. 243win.
Pibelængde: 51 cm. Totallængde: 102 cm.

Exclusiv fuldskæftet riffel i absolut fineste kvalitet.

Skæfte af Monte-carlo typen med kindpude er i oliebehandlet valnød med dejlig lød og gode åretegninger. Sort, ventileret gummikolbekappe og ædeltræsmanchet og sort skive indlæg ved pistolgreb. Det velkendte Sauer logo indlagt i bunden af pistolgrebet. Netskæringer fremstår rene og pæne. Monteret med rembøjler.

Blåneret pibe med åbne, justerbare korn og kærv sigtemider, hvor kærven sidder i kærvfod.

Låsen er den velkendte system 80. Blåneret låsestol forberedt for montage. Blank bundstykke med blåneret greb hvor i der sidder en Knap så låsen kan åbnes og afladning kan ske i sikret tilstand. Direkte aftræk og stiksnelle. Aftageligt magasin.

En helt igennem exclusiv riffel, hvor alt er i absolut bedste kvalitet.

Historik.
Da Sauer i Eckenförde i 1970 konstruerede riflen, var det virkelig en nyskabelse. Andre producenter flokkedes om også at producere riflen eller at købe den med eget navn.
Riflen blev markedsført i USA fra 1973 til 1985 som Colt. Browning fremstillede en specialmodel med stålpaneler fra 1979 - 1984.
Da Husqvarna og Carl Gustaf ophørte med egen riffel produktion, købte foretagenet Sauer rifler i hel- og halv fabrikata, men altid med Sauer bomærke på låsestolen. Luxusmodellerne var helt og holdent fremstillet i Eckenförde. Standardmodellerne blev bygget på Sauer låsestole med Carl Gustaf piber og skæfter i MonteCarlo udgave.
Sauer 80 modellen blev markedsført som Carl Gustaf M.3000 og Sauer 200 som Carl Gustaf 4000.
Da Carl Gustaf i slutningen af sidste århundrede besluttede sig til, at genoptage egen produktion af model 2000, blev restlageret solgt til Danmark for at undgå markedsforstyrrelser! Her var vi glade for gode rifler til små penge!

I 1982 kom Sauer 90. Den er grundlæggende magen til, med nogle mindre mere kosmetiske ændringer. Riflen er hele tiden blevet fremstillet i 3 låsestørrelser, small, medium og magnum.

 

 

Pris: 15.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste