19-12-2017 14:35:20

Blaser D99 Drilling

Blasers drillinger er lette og elegante, robuste og hårdføre. Det er et fantastisk våben til jægeren, der vil være forberedt til næsten alle jagtsituationer.
Hvad enten det gælder pürsch, klap-, driv-, eller trykjagter er man sikker på at kunne afgive skud til det vildt, der kommer for.

 

Blaser D99 Standard graveringRiffelløb såvel som haglløb er alle fritliggende for bedste præcision. Riffelpiben ligger her lidt utraditionelt øverst. Dette er gjort for at minimere afstanden mellem sigtemidlernes kernelinje og pibens kernelinje. Piben er forsynet med åbne sigtemidler, og kornet er farvet rødt, så øjet hurtigt fanger det.

Drillingen er som Blasers andre våben en hanespænder. Dette medfører den højest mulige sikkerhed. Når hanen ikke er spændt kan våbnet ikke affyre utilsigtet. På den måde undgår man vådeskud, hvis man taber geværet, eller det får et hårdt slag.
Hvis hanen er spændt og geværet åbnes afspændes det.

 

Blaser D99 Lux graveringDrillingen er med dobbelt-trigger og omstillingen fra hagl til riffel findes meget belejligt lige foran aftrækkerbøjlen. Når drillingen omstilles til riffelskud, går en firkanttap op ved højre side af toplukkenøjlen. Den er synlig og mærkbar - og let at trykke ned igen til haglskud.

Drillingen kan nemt skilles ad og samles igen. Med Blasers egen saddelmontage sikres uændret træfpunkt ved af- og påmontering af kikkert eller rødpunktsigte.

Låsestolen er forsynet med en diskret gravering, der dog er kraftigere og flottere på luxmodellen, og netskæringerne er "fransk rhombe". Et nydeligt valnøddeskæfte, og forskæftet er med sort afslutning.
Drillingen er samtidig forsynet med rembøjler.

 

D99 fåes i tre versioner - En standard med et riffelløb, en duo med to riffelløb og en trio med tre riffelløb, som illustreret nedenfor.
Hagl løbne kommer kun med fast trangboring i 1/2

 

For en komplet kaliberoversigt, klik her.

 

Indkøbsliste