03-09-2014 09:52:24

Blaser riffelløb


Piberne er plasmanitrerede - der er en meget hård overflade. Det er også en overflade der giver en stor resistens mod rust. Rust vil optræde som en nuancering i overfladens farve.

Nedenfor ses de forskellige typer af piber, som Blaser tilbyder. Disse fås alle i forskellige kalibre og længder alt efter ønske. Pibernes præcision er i verdensklasse, og fælles for dem alle er, at de tilmed bliver præcisionstestet inden de forlader fabrikken. Dermed kan man altid være sikker på, at piberne fungerer med rigtig meget forskelligt ammunition.

Køber man en Blaser med 17mm profil, kan man ikke lægge en 19mm semiweight eller større pibe i - med mindre man fræser lidt ud i forskæftet. På træmodellerne, kan man dog tilkøbe et nyt forskæfte og montere, hvis man senere ønsker en semiweight eller 22mm pibe. Starter man med at købe en model beregnet til semiweight eller 22mm, kan man altid lægge en slankere pibe i.
Vi lagerfører en lang række af disse piber. Står du overfor at skulle købe en ny Blaser eller en ny pibe, kan du derfor komme ned i butikken og mærke, hvad de forskellige piber gør ved vægt, balance osv. På billederne nedenfor ses de forskellige typer:Ø17 m. faste sigtemidler:

Ø17 u. faste sigtemidler:
Ø17 m. faste sigtemidler, fluted:
Ø19 m. faste sigtemidler:
Ø19 u. faste sigtemidler:
Ø19 m. faste sigtemidler, fluted:
Ø19 u. faste sigtemidler, fluted:
Ø22 m. faste sigtemidler:
Ø22 Safari:
Ø22 Fluted Match (LRS-II):

Indkøbsliste