03-02-2015 16:45:43

Blaser R8 Attaché


Blaser R8 Attaché er en gennemgående eksklusiv og luksuriøs riffel. Smukt skæfte i grade 7 fulgt op af mange detaljer og finesser giver brugeren her et luksusvåben af høj kvalitet.
Riflen er forsynet med sideplader af træ i grade 7, ligesom den som standard kommer med en grebskugle af ligeså flot træ. Ydermere har den monteret en guldaftrækker og guld
bundstykkehoved. Riflen bliver leveret i Blasers egen kuffert, hvor den kan ligge adskilt, og en Blaser læderrem medfølger.Piberne findes i mange forskellige løbsprofiler og diametre.
Blaser laver bl.a. deres Attachepibe, som er en fluted pibe, Ø17mm ved munding, og med fiberoptisk perlekorn - men man kan naturligvis vælge frit om en sådan pibe ønskes eller ej.
Fælles for alle Blaser piber er, at de bliver præcisiontestet inden de forlader fabrikken
- kun piber med tilfredsstillende præcision når ud til forbrugerne.
Blasers piber er forberedt Blasers egen saddelmontage. En god konstruktion, der sikre, at riflen rammer samme sted efter afmontering af kikkert og påsætning på ny.Skæftet er ret for bedste rekyloptag og med doppeltfals kindpude. Monteret med blød, rekyldæmpende kolbekappe. Rembøjler er monteret. Skæftet er forberedt indvendigt for Blaser eget kickstop - en rekyldæmpende cylinder med tungstensgranulat, der nemt skrues i uden bøssemagers indgriben.

For en komplet kaliberoversigt, klik her.
Indkøbsliste