13-02-2019 18:10:17

Blaser R93 StandardDette er som navnet antyder Blasers standard model med træskæfte. Riflen leveres med grade 1 skæfte. Dette er modellen til jægeren, der ønsker en riffel med træskæfte uden at betale for opgraderet træ og pynt. Bascule med grå sideplader i en rå, nubret finish.


Riflen leveres med rembøjler og er ligesom alle Blasers andre modeller forberedt for deres kickstop - en rekyldæmpende cylinder med tungstensgranulat, der nemt skrues i uden bøssemagers indgriben.

Skæftet er af typen Bayerische Backe med svineryg og kindpude.
Piberne findes i mange forskellige løbsprofiler og diametre. Fælles for alle Blaser piber er, at de bliver præcisiontestet inden de forlader fabrikken - kun piber med tilfredsstillende præcision når ud til forbrugerne.
Blasers piber er forberedt Blasers egen saddelmontage. En god konstruktion, der sikre, at riflen rammer samme sted efter afmontering af kikkert og påsætning på ny.

Samme forhold gælder ved af og påmontering af piben. Låsekonstruktionens geometri gør, ved hjælp af en indbygget beddingsklods i alluminium med indbygget styre- og rekylstop i stål, dette muligt.
Det gør at riflerne rammer samme sted efter adskillelse, men bidrager også til Blasers suverænt gode præcision.

Komplet system, med pibe.

For en komplet kaliberoversigt, klik her.

Pris: 27.570,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste