21-02-2024 16:20:09

Sordin Pro Neckband

Topmodel med optimal beskyttelse.
To vandtætte mikrofoner til stereoeffekt og retningsangivelse.

Denne model er med nakkerem, som gør det muligt at bære den under en kasket eller hjelm.
Dette giver en fantastisk bærekomfort og sikrer at høreværnet sidder godt fast, også ved meget aktiv brug.

Kopperne er med skumring, men kan opgraderes til silikoneringe, som giver en uovertruffen komfort, selv ved brug i mange timer. Helt klart et must have!

Høj forstærkning af lyden uden “klip” (elektronisk støjdæmpning til under 82 db, det er således muligt af føre en samtale imens der skydes). Der lukkes således ikke helt af for lyden, som på mange billigere høreværn.

Et funktionskonsol med 3 gummibeskyttet knapper til tænd/sluk, volume + og volume- (incl. volumehukommelse) er praktisk placeret på venstre kop.
Vandtæt batterihus, mikrofon og ørekopper. Dette høreværn er 100% vandtæt.

Automatisk afbrydelse af batterierne efter 4 timer. Dette giver ca. 600 timers drifttid
med 2 stk. AAA batterier.
Leveres med AUX indgang (radio/mobil) og kabel med 3,5 mm monostik.

Kopperne er i camouflage, men fås også i grøn eller sort.

Elektroniske høreværn kan bruges i alle situationer, da det ikke nedsætter evnen til at retningsbestemme lyd, f.eks, på jagt eller på skydebanen. Skadelig lyde kan ikke passere det elektroniske filter. Lyde over ca. 82 db, bliver reduceret til et ikke skadeligt niveau.
Den skadelige effekt, måles ikke kun ud fra lydniveau, men også for antal gentagelser. I en skydebiograf, eller lignende, hvor der let skydes 100 skud pr.  skytte pr. time, vil dit øre være udsat for en skadelig påvirkning. Er der 6 skytter, udsættes dit øre for 600 skud på 1 time!! Her kan det være nødvendigt at benytte ørepropper eller andet værnemiddel under ørekopperne. Dette gælder alle høreværn. Sordin Pro kan skrues op, så du kan høre lyden selv med ørepropper i øret. Når så skuddet kommer, lukkes der helt af og hørelsen tager ikke skade, selv ved mange skud.

Der findes mange kvaliteter høreværn på markedet. I princippet gør de alle det samme, lukker af eller dæmper for skadelige lyde. I de elektroniske høreværn er lydkvaliteten af det man ønsker at høre, meget forskellig. Lydkvaliteten i de billige elektroniske høreværn kan sammenlignes med lydkvaliteten fra en transistor radio. De dyrere modeller kan sammenlignes med et godt stereo anlæg. Til jagt er god lydkvalitet væsentlig i modsætning til skydebane brug, hvor den nærmest er en luksus.

Se vores andre gode tilbud på høreværn her:

Sordin Pro X Neckband
Model Farve Pris
Sordin Pro Neckband Grøn m/Skumringe 2.499,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste