08-03-2024 14:47:12

Folke Safe, aktive høreværn

Super tilbud på aktive høreværn. Nu til samme pris som et par almindelige passive høreværn. Kun 399,-

CE-Godkendte høreværn med høj bærekomfort. Rigtig god, ren og forstærkende lydgengivelse. Ideelt som skydebane høreværn hvor man samtaler under og imellem skydningerne.

Høreværnet lukker automatisk for lyde over 82-85 db.

Trinløs forstærkning på tænd/sluk knappen og lys-diode der viser om værnet er tændt.

God bred polstret, justerbar hovedbøjle og ekstra bløde forseglings-ringe sikrer god komfort. Sammenklappelige så de er lette at transportere (kan ligge i sidelomme på buks eller jakke/skydevest).

Let batteriskift af 2 stk AA batterier. (OBS. Ej inkluderet)

Høreværnet er i mono-gengivelse og derfor er retningsbestemmelse af lydkilde nærmest udelukket i modsætning til stereo-høreværn.

Uhørt lav pris og kun i begrænset antal.

Elektroniske høreværn kan bruges i alle situationer, da det ikke nedsætter evnen til at retningsbestemme lyd, f.eks, på jagt eller på skydebanen. Skadelig lyde kan ikke passere det elektroniske filter. Lyde over ca. 82 db, bliver reduceret til et ikke skadeligt niveau.

Der findes mange kvaliteter høreværn på markedet. I princippet gør de alle det samme, lukker af eller dæmper for skadelige lyde. I de elektroniske høreværn er lydkvaliteten af det man ønsker at høre, meget forskellig. Lydkvaliteten i de billige elektroniske høreværn kan sammenlignes med lydkvaliteten fra en transistor radio. De dyrere modeller kan sammenlignes med et godt stereo anlæg. Til jagt er god lydkvalitet væsentlig i modsætning til skydebanebrug, hvor den nærmest er en luxus.

Se vores andre gode tilbud på høreværn her:

Før: 699,-  Nu: 399,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste