29-12-2017 18:31:41

Gripmaster

Den patenterede Gripmaster er den fineste hånd træner i verden, fordi den isoleret styrker og træner hver finger individuelt. Dine hænder er den direkte forbindelse mellem din hjerne og din sport. Gode hænder er afgørende for sportslig succes, og alle mestre er afhængige af overlegen styrke, udholdenhed og behændighed i deres hænder.

Hver finger af hånden er drevet af en helt separat system af muskler og sener der ligger i hånden, håndled og underarm. Det meste af håndens magt er genereret af større muskler i underarmen, mens finere bevægelser styres af mindre muskler i hånden selv. Vores håndled er den bro, som stabiliserer samspillet af hånden & underarm.

Evnen til at kontrollere våbenet eller styre bat, ketsjer, eller golfkøller, det hele starter med hænderne. Din hånd er virkelig fem separate systemer, som arbejder som en enhed. Den eneste måde at udvikle overlegne styrke, udholdenhed og koordination i dine hænder, er at udfordre og udvikle hver finger individuelt.

Når du træner med Gripmaster du vil bemærke en fantastisk forskel næsten øjeblikkeligt.

Niveauer af modstand og anbefalet brug:

Blå - Let - Lbs. 5,0 pr finger. Udsolgt
Anbefales til den gennemsnitlige kvindes hånd og mænd foretrækker flere gentagelser til lavere modstand i stedet for færre gentagelser ved højere modstand.

Rød - Medium - Lbs. 7,0 pr finger.
Anbefales til den gennemsnitlige mands hånd.

Vi mener at du vil få mest ud af at bruge mindre modstand og motion oftere og med flere gentagelser.

Øvelser:

Storgreb: Placer midten af fingrene på knapperne med fingerspidserne indpakket over toppen. Placering af krog af de ergonomiske håndfladen bjælke over nettet rummet mellem tommel-og pegefinger, flex tommelfinger og samtlige fingre mod midten af enheden, som om at lave en knytnæve. Styrker fingre, tommel, håndled og underarm for et fast greb.

Kroggreb: Placer fingerede på individuelle knapper og placer ergonomisk håndfladegreb med krogen mellem tommel-og pegefinger. Holde hånden lidt bøjet, flex samtlige fingre mod midten af enheden. Styrker muskler i underarm og håndled, mens udspænding af mindre muskler i hånd for større bevægelse og udholdenhed.

Hoved klemmegreb: Placer krogen af det ergonomiske håndfladegreb på indersiden af den bøjede pegefinger. Med spidsen af tommelfingeren let bøjet, flex tommelfingeren på den første knap. Styrker tommel-og pegefinger for større stabilitet og koordinering. (For øget modstand, flex tommelfingeren tip om to knapper på samme tid.)

Aftrækstræning: Hold løst om Gripmaster lodret med knapperne mod fingrene og håndfladen på det ergonomiske greb med krogen mellem tommel og pegefinger. Med det midterste af pegefingeren, skal du trykke på den første knap, som hvis du trykker på aftrækkeren. (Dette kan også gøres ved hjælp af ovenstående position og spidsen af pegefingeren.) Styrker og koordinere din pegefinger.

Fingerspids: Plaser spidsen af tommelfingeren på midten af de ergonomiske Palm Bar. Placer fingeren, der skal udøves på en af centrets knapper. Holde både tips let bøjet, idet flex tommel-og finger udøvet mod midten af enheden på samme tid. Styrker specifikke fingre, tommel, mindre hånd muskler og underarm for større kontrol og udholdenhed. Kan gøres med en eller flere fingre.

Håndled: Stil gripmaster på et bord. Hvil underarmen på håndleddet af den frie hånd. Læg håndfladen på gripmaster og tryk i en nedadgående bevægelse, bøj kun i håndleddet. Styrker håndled og underarm muskler.Det foreslås, at der ud over ovennævnte nedbøjning øvelser, der fingre strækkes i den modsatte retning for at supplere din træning program.

Som enhver anden træningsredskab, muskel træthed eller anden skade kan opstå ved brug af dette produkt. Start langsomt med få gentagelser som styrke er steget over tid. Dette produkt bør anvendes med omtanke og med yderste forsigtighed. Hvis du oplever nogen smerte eller ubehag under eller efter brug, afbryde og konsultere din læge straks.

Gripmaster
Fabrikat Model Pris
Gripmaster Rød - Medium - Lbs. 7,0 pr finger. 159,- +
Gripmaster Ergonomisk greb i gummi 40,- +

mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste