05-03-2009 17:38:31

Parker Hale Varenr.: 1359

Parker HaleKal. .30-06
Brugt

Klassisk engelsk riffel.

Med en pibelængde på 55 cm fremstår denne riffel i blank blånering med ganske ubetydelige mærker i blåneringen. Originale sigtemidler med nedfældeligt justerbart visir og korn med kornbeskytter. På piben er graveret:
“PARKER-HALE LTD.,BIRMINGHAM, ENGLAND”.

Skæftet er i matlakeret valnød med ganske neutrale åretegninger. Kindpude og bakelitkolbekappe og roset ved pistolgreb. Begge steder med hvid liner ilagt. Netskæringer er intakte. Nogle småskrammer i lakken efter brug. Rembøjler monteret.

Låsen er den velkendte kommercielle Mausertype med blankt bundstykke og Husqvarna 1600 afslutning. Sidesikring og hængslet magasin. Blankt låsegreb. God låsegang. Lidt langt foraftræk men OK aftræk.

En riffel der i bund og grund opfylder de fleste jægeres behov for funtionalitet og driftsikkerhed. En velholdt brugt riffel, der ikke har skudt meget.

TILBUD:
Riflen kan leveres med en solid og ordentlig 3 - 9 x 40 NY kikkert i Kwik Site kvalitetsmontage, incl. korrekt montering, af faglært bøssemager.
I tilbudsprisen medfølger Browningtype kuffert i plast med vaffelskum. Ekstragrejet til almindelige vejledende priser er ca. kr. 2.300,-
Klar til brug TILBUDSPRIS, ialt for sættet KUN kr. 4.580,-

Pris: 3.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste