04-03-2009 15:15:38

Husqvarna model 1600 Varenr.: 4958

Husqvarna model 1600Kal. .30-06
Brugt

Klassisk svensk jagtriffel.

Pibe (trukken) i original blånering på kun 59 cm. Kuglekorn og justerbart trappeviser´. Piben har en del småmærker i blåneringen, men er ellers i orden d.v.s. ren og pæn invendig.

Skæftet er i oliebehandlet valnød med nogle få trykmærker. Oprindelig bakelitbagkappe og skive ved pistolgreb. Netskæring med nogen håndslid. Tulipanafslutning. Rembøjler monteret.

Låsen er model 1600 i Husqvarnas egen tilvirkning, d.v.s kommerciel Mausertype med dejlig stor udtrækker. Bundstykket er blankt med enkelte småmærker. Sidesikring. Forberedt for kikkert. Hængslet magasin. God låsegang.

Riflen fremstår med en kende patina der dog mest ses på piben

TILBUD:
Riflen kan leveres med en solid og ordentlig 3 - 9 x 40 NY kikkert i Kwik Site kvalitetsmontage, incl. korrekt montering, af faglært bøssemager.
I tilbudsprisen medfølger Browningtype kuffert i plast med vaffelskum. Ekstragrejet til almindelige vejledende priser er ca. kr. 2.300,-
Klar til brug TILBUDSPRIS, ialt for sættet KUN kr. 5.580,-

Husqvarna 1600 er svenskernes svar på Schultz & Larsen, Otterup. Riflen må ikke forveksles med de renoverede militærrifler. Husqvarna 1600 er bygget, halvvejs håndgjort af gamle dygtige bøssemagere hos Husqvarna. Piben er af den trukne type i en kvalitet, der modsvarer piber fra Schultz & Larsen, der hører til blandt verdens bedste. Dette tilbud som sæt, er ganske enkelt det bedste tilbud vi nogensinde har haft. Selvom prisen ikke indikerer det, er riflen ikke kun en begynderrriffel - det er en riffel for livet, hvis man kan leve med en velholdt brugt riffel.

Pris: 3.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste