17-02-2010 17:19:09

Interarms Mark X Varenr.: 4310

Kal. 458 win.mag.
Brugt.

Safaririffel med mundingsbremse.

Pibe på 64 cm incl. muzzlebreake. (kan nemt afmonteres) Blank oprindelig blånering med ganske få mærker. Safari sigtemidler med korn og klapvisir for 100/200/300 yards. Forreste rembøjle sidder i løbsbånd om pibe.

Skæftet er i oliebehandlet valnød med kindpude. Gummibagkappe. Skæftet er forlænget med træ, der dog er ganske pænt lavet. Den er 1 - 2 cm længere end almindeligvis og kan nemt afmonteres igen. Rigbybolt. Netskæringer står pæne og rene. Metalskive ved pistolgreb. Sort kunsstof afslutning på skæfte. Godt skæftetræ og god forarbejdning. Enkelte småmærker i skæftet. Aftagelige Uncle Mike`s rembøjler.

Låsen er traditionel kommerciel Mausertype. Sidesikring og hængslet magasin. Bundstykket er blankt med netskæring på undersiden af kuglen og med afslutning a`la Husqvarna 1600. Låsen er stemplet:” Alexandria, Virginia, Interarms, Manchester, England”. Rigtig god låsegang og godt aftræk.

Her er der tale om en rigtig engelsk Safaririffel i et fint kaliber, der kan nedlægge hvad som helst. Fremtræder med næsten ingen finishmæssigt slidtage og er mekanisk som ny. Der er tale om rigtigt ordentligt og gammeldags bøssemagerarbejde, sikkert færdiggjort i 1960´ne.

Pris: 14.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste