04-03-2009 13:40:48

Winchester model 777 lux. Varenr.: 3047

Winchester model 777 lux.Kal. .30-06
Brugt

Sjældent set model i Danmark.

Piben er blankblåneret og står stort set uden mærker eller ridser. Oprindelige sigtemidler er afmonteret og blindskruer er isat.

Monte Carlo skæftet er i oliebehandlet valnød med en dejlig varm lød og rigtigt gode åretegninger. Kindpude og blød gummibagkappe med hvid liner. ædeltræ ved pistolgreb og foran. Netskæring en er ren og skarp. Enkelte ubetydelige småmærker i skæftet. Aftagelige Uncle Mike`s rembøjler monteret.

Låsestolen er graveret med scrol i floralmotiver og har “Winchester” navn ilagt. Bundstykket er facetslebet og er blankt. Sikring på kolbehalsen. Hængslet magasin med scrolgravering i floralmotiver på magasinbunden. Graveringerne er gjort i hånden. Utrolig let låsegang og et super aftræk.

Riflen blev bygget af Nikko i Japan i 1979/80 til salg i østrig, Tyskland og de Skandinaviske lande. 1000 stk. blev bygget, heraf de 250 stk i kal. 30-06.
Kun 3 stk blev sendt til U.S.A.!
Nikko repræsenterede et af de bedste steder i verden for fremstilling af høj kvalitetsvåben.

En helt unik luxusriffel der ikke er mange af i Danmark. Riflen vil ofte vække berettiget opsigt hvorhen man end kommer. Den fræmtræder så tæt på ny, som man kan komme.

Pris: 14.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste