02-09-2015 15:13:40

Carl Gustaf Match Varenr.: 2662

Kal. 6,5 x 55 m. kikkert Brugt

Matchriffel fra Carl Gustaf med kikkert.

Matchpibe i oprindelig blåmering på 68 cm. Enkelte minimale mærker i blåneringen. Ingen åbne sigtemidler.

Skæftet er i oliebehandlet valnød med rødbrun lød. Rimelige åretegninger. Skæftet er to-delt med overskæfte. Rembøjler monteret. Original Carl Gustaf bakelitbagkappe. Ingen netskæringer. Ganske få mærker i skæftet.

Låsen er Mauser 96 type med vingesikring. Bundstykket er blankpoleret og har enkelte slidmærker. Låsegreb er bukket for ikke at ramme den monterede kikkert. God låsegang. Godt aftræk med et langt foraftræk.
Riflen er ændret fra standardriffel til matchriffel hos Carl Gustaf i 1964. Den gjorde tjeneste som reservevåben til sniperskytter i den svenske hær.

Riflen er senere monteret med Reitz 2,5-10 x 56 kikkert i fast montage. Denne kikkert ændrer træfpunkt, når man stiller på forstørrelsen. Det er kun et problem, hvis man ikke ved det. Det gør alle variable kikkerter iøvrigt i større eller mindre grad.

Riflen er ideel til skytten der vil gå meget på bane. Teknikken er måske lidt gammeldags, men til gengæld får man fuld funktionalitet for pengene - ingen “fancy smarte detaljer” kun rå kvalitet.

Pris: 7.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste