07-02-2023 18:15:15

Husqvarna model 1970 Varenr.: 574

Kal. .243 Win. Brugt.

Klassisk riffel fra Husqvarna i Sverige.

Piben er 59 cm og blankblåneret. Korn og nedfældeligt og justerbart visir. (Lymann). Ganske få mærker i blåneringen efter brug.

Skæftet er i oliebehandlet fransk valnød med gode netskæringer og bakelitbagkappe. Skive i bakelit ved pistolgreb. Skæftet har enkelte småmærker og ridser efter brug. Rembøjler er monteret.

Låsen er Husqvarna 1900 system.Den er stemplet: “Husqvarna Vapenfabrik AB, Sweden”. Bundstykket er cylinderisk og har en ekstraordinær let gang. Hængslet magasin med enkel håndgravering på magasinbundplade. Låsestolen er blankblåneret. Sidesikring. Bundstykket er blankt med nogen lette slidmærker. Ualmindeligt godt aftræk, der tilmed er justerbart. Ultrakort slaglængde på kun 8,4mm og en åbningsvinkel på 80 grader.

Riflen er monteret med en Bushnell Custom-M 4 x 40 i fast montage.

En riffel der har en del år på bagen, men ikke bærer præg heraf. Der er tale om at den har fået nogle små mærker, der sikkert hver især kan fortælle en historie. Mekanisk er riflen tip-top.
Særligt i Sverige er det en særdeles eftertragtet riffel, hvis den kan findes i denne gode stand. Det var i en lang årrække også det mest kopierede system.den var i produktion fra 1968 - 1970. 

Pris: 8.850,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste