25-09-2008 15:23:09

Cogswell & Harrison, London Varenr.: 228

Cogswell & Harrison, LondonKal. .375 H&H

En ægte Karen Blixen riffel

Original blåneret 65 cm pibe med korn og klapvisir med 100-200-300 yards indstillinger. Ingen mærker/ridser i blåneringen. På piben er graveret: “Cogswell & Harrison Ltd. London, 168 Piccadilly”

Klassisk mørkebrunt oliebehandlet valnød med dejlig patina. Enkelte brugsmærker . Klassisk ventileret gummibagkappe. Traditionelle engelske netskæringer. Kindpude. Aftagelige rembøjler indfældet i skæftet.

Låsen er den traditionel P14 med sidesikring. (det engelske svar på Mausers lås, de i USA militært fremstillede benævnes M.1917) Aftagelig magasinbund. Bundstykket er blåneret og udtrækkeren er blank. Blåneret låsegreb. Forberedt for kikkert.

Denne riffel er helt klassisk, vi ved at riflen har skudt elefanter i Kenya i de gode tider, da der fandtes rigeligt af rigtige Safarier til fods.

Man kan for sit indre øje se scenen fra “Out of Africa” hvor Karen Blixen og Deny`s Finch-Hatton sidder under træet med deres rifler. Det kunne være en Cogswell & Harrison. En klassisk engelsk storvildtriffel i særdeles god stand og til en skikkelig pris.

Pris: 15.900,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste