22-09-2023 13:10:32

Steyer Pro Hunter Mannox .308 Win. Brugt Varenr.: 12151

Steyer Pro Hunter Stainless, i kaliber .308 Win. Brugt

Steyrs bud på en riffel til den krævende jager, der ønsker en riffel til hårdt brug, med Styer´s kendte præcision og lette betjening.

51 cm. pibe med den kendte (og kønne) hamrede og snoede overflade, i mat stainless/nikkel finish, som Steyr kalder Mannox, det er en finish som giver utrolig god beskyttelse mod rust.

Skæftet er støbt i sort syntetisk materiale og har en dejlig ergonomi, der gør at riflen falder rigtig godt. Det er muligt tilpasse skæftet individuelt. Bagkappen er lagdelt. Ved at udtage/isætte disse spacere kan skæfte længden justeres med op til 5 cm.

Låsen er Steyr’s kendte nye cylinderlås i SBS sytemet - Safe Bolt System. Det har en blød og let låsegang. Kolbehals sikring. Udtageligt magasin til 4 patroner i sort fiber. Låsen er i mat stainless/nikkel finish (Mannox), bundstykket står i blåneret finish. På låsen er der monteret forniklet Warne baser, så de passer til låsen.

Riflen fremstår som et stykke fornuftigt stykke værktøj. Den eneste “pynt” der den dejlige snoede hamrede pibe. Flot uden at være pralende.

Riflen er brugt, men det kan man absolut ikke se.

Pris: 11.480,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste