06-03-2012 20:16:24

Husqvarna model 1640 Varenr.: 5634

Kal. 30-06. Solgt - vi har formentlig tilsvarende.
Brugt.

Klassisk svensk jagtriffel.

Pibe (trukken) i original blånering på kun 60 cm. Kuglekorn og viser´ for 100 meter. Piben har en del småmærker i blåneringen, men er ellers i orden d.v.s. ren og pæn invendig.Piben er stemplet: “Husqvarna Vapenfabrik A.B. 30-06 U.S.”

Skæftet er i oliebehandlet valnød med nogle få ubetydelige trykmærker. Det forekommer tæt på nyt. Oprindelig bakelitkolbekappe og skive ved pistolgreb. Netskærringerne står fint og skarpt. Tulipanafslutning. Rembøjler monteret.

Låsen er model 1600 i Husqvarnas egen tilvirkning, d.v.s kommerciel Mausertype med dejlig stor udtrækker. Bundstykket er blankt med Husqvarns afslutning. Sidesikring. Forberedt for kikkert. Hængslet magasin. God låsegang.

Riflen fremstår pæn og i orden. Den bærer ikke præg af synderlig meget brug. Den er fremstillet i begyndelsen af 1960´ne.Husqvarna 1600 er svenskernes svar på Schultz & Larsen, Otterup. Riflen må ikke forveksles med de renoverede militærrifler. Husqvarna 1600 er bygget, halvvejs håndgjort af gamle dygtige bøssemagere hos Husqvarna. Piben er af den trukne type i en kvalitet, der modsvarer piber fra Schultz & Larsen, der hører til blandt verdens bedste. Dette tilbud som sæt, er ganske enkelt det bedste tilbud vi nogensinde har haft. Selvom prisen ikke indikerer det, er riflen ikke kun en begynderrriffel - det er en riffel for livet, hvis man kan leve med en velholdt brugt riffel.


Pris: 3.980,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste