09-03-2009 18:50:12

Schultz & Larsen M.98 Varenr.: 3930

Kal. 8 x 57JS
Brugt.

Klassisk riffel fra Schultz & Larsen, Otterup.

Pibe på 60 cm i oprindelig blånering. På piben er graveret “SCHULTZ & LARSEN, OTTERUP” Korn med kornbeskytter og klapvisir (100/200 m.) på kornfod der er en del af piben. Dejligt håndværk. Blånerigen er den gamle gode “rustblånering” er er ekstrem slidstærk. Det ses desværre ikke så ofte mere.

Skæfte i matlakeret valnød med nogle få små trykmærker. Kindpude og rillet skæfteafslutning uden kolbekappe. Rembøjler monteret. Pæne netskæringer.
Skæfter er i gammeldags tysk stil, pænt slankt. Det fremtræder med meget lys lød og nogen åretegning. Et vellavet og velholdt skæfte fra “gamle dage” (formentlig 1950´ne.)

Låsen er Mauser 98 system med vingesikring. Bundstykket er blankpoleret og har en rigtig god gang. Riflen er ikke klar til montering af kikkert. Ladegrebet skal bukkes og låsestolen “forbores”. To-aftrækker snelle. Det direkte aftræk virker lidt langt, medens snellen er kort og let.

Klassisk dansk efterkrigsbøssemageri i rigtig god stand. Kaliberet er perfekt til drivjagt. Det er nærmest en mellenting mellem.308 Win. og 30-06.

Pris: 5.460,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste