30-06-2023 17:20:34

Browning BPR Varenr.: 5305


Kal. .30-06 Win.
Ny

Brownings pumpriffel her i en prototype, hvor det endelige kommercielle product stort set ser ligedan ud. Produceret i Belgien, men samlet i Portugal.

Blankblåneret pibe med en længde på 55 cm. Specielle sigtemidler til brug ved trykjagt. Sigtemidlerne er udformet således at man meget hurtigt “fanger” målet.

Skæftet er lakeret valnød med pæne åretegninger og gummibagkappe. Fin netskæring

Låsestolen står i blank sort finish. Forberedt for kikkert. Hængslet magasinbund med aftageligt “indbygget” magasin. Browning logo ilagt aftrækkerbøjle. Sikring på aftrækkerbøjle.


Riflen leveres samtidig med et snedigt aftageligt magasin, der er fastgjort til et hængsel. Dette tillader, at man nemt kan aflade riflen som med et almindeligt aftageligt magasin - uden at skulle bekymre sig om at tabe det. Samtidig kan det betjenes om et indbygget magasin. Der er således fordelene fra begge typer magasin på en gang.

En formidabel riffel, til jagtformer hvor der kræves meget hurtig repetering, i Brownings uforlignelige kvalitet og design. Pumpsystemet er ret overset som hurtigladningsmekanisme. Faktisk er det ubetinget det hurtigste system efter semiautomatisk. Også velegnet for Links-skytter.

Pris: 13.500,-
Tilføj til indkøbsliste mail@huntershouse.dk

Indkøbsliste